Talon maalaus

Laatu edellä, aina

Pyydä ilmainen tarjous

Vastaamme 24 tunnin sisällä.

Hyvin maalattu talo säilyttää arvokkuuden myös seuraavan vuosikymmenen ajan

Ulkomaalaus on tärkeä osa talon huoltoa, joka valitettavan usein jää listan viimeiseksi, kun kotia kunnostetaan. Mitä pidempään esimerkiksi julkisivun puuverhoilun maalipinnan huollosta on, sitä kovemman työn sen kunnostaminen teettää. Julkisivun maalaus myös vaikuttaa suoraan estetiikan kautta talon jälleenmyyntiarvoon ja kuntoon.

Valitsemme aina julkisivuihin parhaat mahdolliset materiaalit ja käymme suunnitelmamme läpi yhdessä asiakkaan kanssa.

Asiakaspalaute Sastamalasta.

Omakotitalon tasoite- ja maalaustyöt.

Meidän seinät ja katto ovat nyt valmiina ja lopputulos on aivan mahtava, kiitos rautaisten ammattilaisten nyt on hymy korvissa, seinien sävyt näyttää hyvältä ja jälki on viimesen päälle upeaa. Voimme lämpimästi suositella @haijaantasoite porukan loistavaa työtä, ammattitaitoa ja upeaa porukkaa. 

Asiakaspalaute - Pepi P

Omakotitalon ulkomaalaus.

Maalaustiimi tekee tarkkaa ja huolellista työtä helteestä huolimatta! Kommunikointi työn etenemisestä on myös erinomaista :)

Olemme todella tyytyväisiä tehtyyn työhön ja lopputulokseen. Homma eteni mallikkaasti alusta loppuun. Kiitämme myös itseämme että valitsimme teidät tähän talon maalausurakkaan. 

Asiakaspalaute - Timo R

Omakotitalon ulkomaalaus ja sokkelin rappaus.

Päätimme tilata talomme maalauksen ja kivijalan kunnostuksen + maalauksen Häijään Tasoite- Ja Maalaustyöltä. Työ valmistui aikataulun mukaisesti ja olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun ja lopputulokseen. Työ aloitettiin huolellisella suojauksella ja maalaustyö eteni suunnitelman mukaisiesti. Heinäkuu 2021 on ollut poikkeuksellisen kuuma - maalareilla oli hyvä asenne ja korkea työmoraali. Vaikka olimme kesälomalla, niin ilmapiiri ei ollut vaivautunut. Paljon kiitoksia! Voin lämpimästi suositella Häijään Tasoite- Ja Maalaustyötä!

Asiakaspalaute Ylöjärveltä.

Omakotitalon ulkomaalaus.

Hei maalarimestarit,

Teidän porukalla on mahtava asenne hyvän työnjäljen lisäksi. Jatkakaa samaan malliin :)


Tiilitalon maalaus

Huoltomaalaus

Uudiskohteiden maalaus

Ennen

Jälkeen

Laatu edellä, aina