Sisämaalaus Tampere ja lähikunnat

Sisämaalauksella piristät asuntosi ilmettä helposti ja vaivattomasti - Teemme työn avaimet käteen periaatteella.


Sisämaalauksella piristät asuntosi ilmettä helposti ja vaivattomasti.

Olipa tarpeesi uuden pinnan tasoite- ja maalaustyöt alusta loppuun saakka tai asunnon ilmeen päivitys, saat meiltä parhaan ja asiantuntevimman ratkaisun tarpeeseesi. Sisämaalaus on myös oiva tapa kunnostaa sijoitusasuntoja.

Maalaustyö on myös kustannustehokas vaihtoehto asunnon ilmeen päivittämiselle. Sisäseiniin on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja erilaisista maaleista, sävyistä sekä kiiltoasteista. Oikein tehdyllä sisämaalauksella asunnon viihtyvyys varmasti paranee. 

Sisämaaleissa kiiltoasteet ovat seuraavat: Täyshimmeä, himmeä, puolikiiltävä, kiiltävä.

Nyrkkisääntö: Kiiltävämpi ja lujempi maalipinta on helpoin puhdistaa ja sitä paremmin se myös kestää puhdistamista. Esimerkiksi keittiöissä ja kovan kulutuksen pinnoissa kannattaa suosia korkeamman kiiltoasteen maaleja (20-40). Vastaavasti kattopinnoissa suositaan yleensä himmeitä tai täyshimmeitä maaleja (1-3). Huoneiden seinissä käytetään usein kiiltoastetta 7 tai 12.

Kaipaatko apua asuntosi sisämaalauksessa?

Olipa tarpeesi uuden pinnan tasoite- ja maalaustyöt alusta loppuun saakka tai asunnon ilmeen päivitys, saat meiltä parhaan ja asiantuntevimman ratkaisun tarpeeseesi. Sisämaalaus on myös oiva tapa kunnostaa sijoitusasuntoja.

Maalaustyö on myös kustannustehokas vaihtoehto asunnon ilmeen päivittämiselle. Sisäseiniin on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja erilaisista maaleista, sävyistä sekä kiiltoasteista. Oikein tehdyllä sisämaalauksella asunnon viihtyvyys varmasti paranee.

Olemme tasoittaneet ja maalanneet lukuisia kohteita ympäri Pirkanmaata ja sen ulkopuolella. Laatu ja hyvä palvelu on lupauksemme ja siitä me emme milloinkaan luista.

Tilatessasi meiltä työn, sinulla ei ole pelkoa, jääkö joku asia kesken tai etteikö sitä tehtäisi huolella loppuun saakka, sillä me teemme lopputarkastuksen aina asiakkaan kanssa. Mikäli asiakas löytää jotain sanottavaa jäljestä, me korjaamme sen poikkeuksetta. Siivoamme myös aina omat jälkemme.


Maalaame unelmasi todeksi.

Me emme ikinä tingi työmme laadusta. Kauniin tasaisia maalipintoja on mukava katsoa vielä vuosien jälkeenkin työn valmistumisesta. Aito intohimomme työtä kohtaan paistaa myös aina lopputuloksessa. Maalaustyöstä ei todella kannata tinkiä, sillä pinnat ovat ne, jotka lopunviimein jää näkyville. Mikäli haluat hyvin toteutetun sisämaalauksen, ole vain rohkeasti yhteydessä! 

Vastaamme lomakkeisiin jo 1 arkipäivän sisällä. Soittaa voi myös milloin vain. 

Pyydä ilmainen tarjous

Vastaamme 24 tunnin sisällä.


Teemme sisämaalaukset Tampereen sekä koko Pirkanmaan alueella.

Asiakaspalaute Sastamalasta.

Omakotitalon tasoite- ja maalaustyöt.

Meidän seinät ja katto ovat nyt valmiina ja lopputulos on aivan mahtava, kiitos rautaisten ammattilaisten nyt on hymy korvissa, seinien sävyt näyttää hyvältä ja jälki on viimesen päälle upeaa. Voimme lämpimästi suositella @haijaantasoite porukan loistavaa työtä, ammattitaitoa ja upeaa porukkaa. 

Asiakaspalaute - Pepi Pielismaa

Omakotitalon ulkomaalaus.

Maalaustiimi tekee tarkkaa ja huolellista työtä helteestä huolimatta! Kommunikointi työn etenemisestä on myös erinomaista :)

Olemme todella tyytyväisiä tehtyyn työhön ja lopputulokseen. Homma eteni mallikkaasti alusta loppuun. Kiitämme myös itseämme että valitsimme teidät tähän talon maalausurakkaan. 

Asiakaspalaute - Timo Rajakallio

Omakotitalon ulkomaalaus ja sokkelin rappaus.

Päätimme tilata talomme maalauksen ja kivijalan kunnostuksen + maalauksen Häijään Tasoite- Ja Maalaustyöltä. Työ valmistui aikataulun mukaisesti ja olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun ja lopputulokseen. Työ aloitettiin huolellisella suojauksella ja maalaustyö eteni suunnitelman mukaisiesti. Heinäkuu 2021 on ollut poikkeuksellisen kuuma - maalareilla oli hyvä asenne ja korkea työmoraali. Vaikka olimme kesälomalla, niin ilmapiiri ei ollut vaivautunut. Paljon kiitoksia! Voin lämpimästi suositella Häijään Tasoite- Ja Maalaustyötä!

Asiakaspalaute - Jani Kangasmäki

Omakotitalon tasoite- ja pohjamaalaustyöt.

Otimme Häijään Tasoite- ja Maalaustyön tekemään meidän uudiskohteet sisäseinien tasoitus- ja pohjamaalaustyöt.Työnjälki aivan viimeisenpäälle hyvää ja kaikki sujui niinkuin oli ennalta sovittu. Myös loppusiivous oli hyvin tehty.Suuri kiitos Artulle ja koko tiimille jotka oli tätä tekemässä!


Tyytyväiset tekijät = tyytyväiset asiakkaat.

Työntekijöiden tyytyväisyys, sekä hyvä palkka, näkyy myös heidän asenteessaan, sekä tekemässään työssä. Kaikki työntekijämme ovat myös vastuu- ja tapaturmavakuutettu.

Käyttämämme tuotteet ovat huippulaadukkaita.

Suosimme aina kotimaista, Käytämme pääosin Tikkurilan, Teknosin ja Weberin tuotteita maalaus tasoite- ja rappaustöissä.

Pienen perheyrityksemme etu.

Yksilöity palvelu - Asiakkaista huolehditaan hyvin ja huolella.

Korjauskierros kuuluu aina hintaan. 

Korjauskierros kuuluu aina hintaa, tarpeen niin vaatiessa. Poistumme työmaalta vasta sitten, kun asiakas että työntekijämme ovat tyytyväisiä työn jälkeen.

Loppukatselmus yhdessä asiakkaan kanssa.

Työ luovutetaan kun tilaaja ja urakoitsija ovat yhdessä hyväksyneet työn suorituksen.

Annamme työllemme 2 v takuun.

Annamme työllemme takuun ja asentamillemme tuotteille tehdas antaa oman takuunsa.Rakennatko taloa vai entisöitkö vanhaa? Koko paketti pohjasta pintaan myös meiltä.