Sisämaalaus Tampere ja lähikunnat

Laatu edellä, aina

Pyydä ilmainen tarjous

Vastaamme 24 tunnin sisällä.

Sisämaalauksella piristät asuntosi ilmettä helposti ja vaivattomasti.

Maalaustyö on myös kustannustehokas vaihtoehto asunnon ilmeen päivittämiselle. Sisäseiniin on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja erilaisista maaleista sekä sävyn kiiltoasteista.

Sisämaaleissa kiiltoasteet ovat seuraavat: Täyshimmeä, himmeä, puolikiiltävä, kiiltävä.

Nyrkkisääntö: mitä korkeampi kiiltoaste, sitä kestävämpi maalipinta on. Esimerkiksi keittiöissä ja kovan kulutuksen pinnoissa kannattaa suosia korkeamman kiiltoasteen maaleja. Vastaavasti kattopinnoissa suositaan yleensä himmeitä tai täyshimmeitä maaleja.

Kaipaatko apua asuntosi sisämaalauksessa?

Olipa tarpeesi uuden talon tasoite- ja maalaustyöt alusta loppuun tai huoltomaalaus, meiltä saat parhaan ja asiantuntevimman ratkaisun tarpeeseesi. Asunnot

Toimitilat

Hirsi- ja paneelipinnat

Asiakaspalaute Sastamalasta.

Omakotitalon tasoite- ja maalaustyöt.

Meidän seinät ja katto ovat nyt valmiina ja lopputulos on aivan mahtava, kiitos rautaisten ammattilaisten nyt on hymy korvissa, seinien sävyt näyttää hyvältä ja jälki on viimesen päälle upeaa. Voimme lämpimästi suositella @haijaantasoite porukan loistavaa työtä, ammattitaitoa ja upeaa porukkaa. 

Asiakaspalaute - Pepi P

Omakotitalon ulkomaalaus.

Maalaustiimi tekee tarkkaa ja huolellista työtä helteestä huolimatta! Kommunikointi työn etenemisestä on myös erinomaista :)

Olemme todella tyytyväisiä tehtyyn työhön ja lopputulokseen. Homma eteni mallikkaasti alusta loppuun. Kiitämme myös itseämme että valitsimme teidät tähän talon maalausurakkaan. 

Asiakaspalaute - Timo R

Omakotitalon ulkomaalaus ja sokkelin rappaus.

Päätimme tilata talomme maalauksen ja kivijalan kunnostuksen + maalauksen Häijään Tasoite- Ja Maalaustyöltä. Työ valmistui aikataulun mukaisesti ja olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun ja lopputulokseen. Työ aloitettiin huolellisella suojauksella ja maalaustyö eteni suunnitelman mukaisiesti. Heinäkuu 2021 on ollut poikkeuksellisen kuuma - maalareilla oli hyvä asenne ja korkea työmoraali. Vaikka olimme kesälomalla, niin ilmapiiri ei ollut vaivautunut. Paljon kiitoksia! Voin lämpimästi suositella Häijään Tasoite- Ja Maalaustyötä!

Asiakaspalaute Ylöjärveltä.

Omakotitalon ulkomaalaus.

Hei maalarimestarit,

Teidän porukalla on mahtava asenne hyvän työnjäljen lisäksi. Jatkakaa samaan malliin :)

Laatu edellä, aina