Palvelumme ovat: Talon maalaus, Katon pinnoitus, tasoite- ja rappaustyöt sekä sisämaalaus.

Minkä palvelun meiltä ikinä päädytkään tilaamaan, lupaamme olla luottamuksesi arvoisia. Teemme työn aina avaimet käteen periaatteella. Asiakkainamme toimivat Pirkanmaalla niin yksityiset, yritykset kuin taloyhtiöt.

Korkea asiakastyytyväisyys on yksi parhaista laatumme mittareista. 

Meille on tärkeää tehdä työtä aina laatu edellä. Alkaen tarjouspyyntöön vastaamisesta ja päättyen valmiiseen maalipintaan, pidämme asiakkaan aina ajan tasalla siitä, mitä on tehty ja millä materiaaleilla.

Asiakaspalaute Sastamalasta.

Omakotitalon tasoite- ja maalaustyöt.

''Meidän seinät ja katto ovat nyt valmiina ja lopputulos on aivan mahtava, kiitos rautaisten ammattilaisten nyt on hymy korvissa, seinien sävyt näyttää hyvältä ja jälki on viimesen päälle upeaa. Voimme lämpimästi suositella @haijaantasoite porukan loistavaa työtä, ammattitaitoa ja upeaa porukkaa.''

Asiakaspalaute - Pepi P

Omakotitalon ulkomaalaus.

''Maalaustiimi tekee tarkkaa ja huolellista työtä helteestä huolimatta! Kommunikointi työn etenemisestä on myös erinomaista :)

Olemme todella tyytyväisiä tehtyyn työhön ja lopputulokseen. Homma eteni mallikkaasti alusta loppuun. Kiitämme myös itseämme että valitsimme teidät tähän talon maalausurakkaan.''


Pyydä ilmainen tarjous

Vastaamme 24 tunnin sisällä.


Kiinteistön saneeraus - sisäpuolen tasoite, rappaus, tapetointi- ja maalaustyöt.

Voit katsoa lisää referenssejämme painamalla tästä

Laatu edellä, aina

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

google-site-verification: google5d5a08aff12671c1.html