Laadukasta talon maalausta - Häijään Tasoite- ja Maalaustyö Oy.

26.01.2021

Talon maalaus edessä kesällä? Voimme helpottaa stressiäsi. Lue tästä.

Siinä se talo on komeasti seissyt jo vuosia, kumppanille luvattu jo monta kesää: "seuraavana kesänä minä sen talon maalaan."  Nyt alkaa kuitenkin kello tikittämään ja sisällä parempi osapuoli pakkaamaan laukkuja. Nyt on aika tarttua toimeen ja nostaa luuri korvalle: olisimmeko me sinun lupauksesi toteuttaja? Akrylaatti, alkydi, mitä näitä nyt on! Kaikenlaisia maaleja on myynnissä ja maalikaupassa käydessä sitä miettii, että minkä näistä nyt valitsisi, mikä on paras ja miten valita oikea sävy. 

Laadukasta maalausta intohimolla, aina asiakkaan tyytyväisyys edellä.

Näihin kysymyksiin voimme saapua antamaan oikeat vastaukset. Meille on tärkeää, että juuri sinä voit vain nauttia kesästä ja katsella komeaa lopputulosta vailla huolta. Lompakkosi kyllä hieman kevenee, mutta ei välttämättä niin paljon kuin kilpailijoillamme. Olemmeko halvin? Emme. Olemmeko kallein? Emme. Teemmekö parhaamme, kuuntelemmeko asiakasta, saavummeko paikalle, annammeko ilmaisen tarjouksen maalaustöistä, kerrommeko omat ratkaisuehdotuksemme talosi julkisivulle? Kyllä! 

Meihin voit luottaa! Pidämme huolen, että työ toteutuu onnistuneesti alusta loppuun aina loppusiivoukseen asti.

Tässä kohtaa sormesi saatat vielä epäröidä? Paras ratkaisu on pyytää meiltä ilmainen tarjous: saavumme paikalle, katsomme kohteen ja esitämme ratkaisumme. Saat tarjouksen ja hinnan selkeästi kuvattuna ilman pieniä merkintöjä sopimuksen oikeassa alakulmassa. Rehellisyys on takeemme ja valttimme.

ota rohkeasti yhteyttä tällä lomakkeella

Olemme täyden palvelun maaliliike ja meillä jokainen maalari on ystävällinen ja ammattitaitoinen.

Häijään Tasoite- ja Maalaustyö Oy

Tässä yksi ennen ja jälkeen kuva ulkomaalauksesta kesältä 2020.