Kattopalvelut

Laatu edellä, aina

Pyydä ilmainen tarjous

Vastaamme 24 tunnin sisällä.

Tiesitkö, että katon säännöllinen huoltaminen säästää rahaa?


Suomen olosuhteissa katot altistuvat neljän vuodenajan takia isoille vaihteluille, joka rasittaa ajan mittaan pintaa. Säännöllinen kattopinnan huoltaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta vältyt kalliilta kattoremonteilta. Tarjoamme kattojen pesuja ja maalauksia alusta loppuun avaimet käteen periaattella.

Katon maalaustyöt, niin uusiin kuin vanhoihin kattoihin.

Kattoni on ruosteessa - voiko sitä enää pelastaa?

Kyllä. Tulemme aina paikalle arvioimaan katon kunnon ja teemme asiakkaalle ilmaisen suunnitelman katon korjauksesta ja sen kustannuksesta. Katon ruosteet syntyvät, kun kattoa ei ole huollettu asianmukaisella tavalla. Hiomme ruosteen pois, ruostesuojaamme ruosteenestomaaleilla pinnat, pesemme katon korkeapainepesurilla käyttäen kattoon tarkoitettua pesuainetta ja maalaamme pinnat uuteen uskoon!

Katto kuntoon ja ruosteet pois, jotta katon parempi olla ois.

Avaimet käteen paketti!

Käyttämämme materiaalit ovat kotimaisia huippulaadukkaita maaleja sekä tuotteita, jotka on suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Hyvin maalattu katto kestää seuraavan kymmenen vuotta eteenpäin.

Tehdään katoille taikaa, tuottamatta sinulle vaivaa.

Minulle riittäisi pelkkä pesu - onnistuuko tämä?

Kyllä. Tarjoamme myös katon pesuja ympäri Pirkanmaata. Pesu suoritetaan korkeapainepesureilla ja laadukkailla pesuaineilla.
Meiltä myös julkisivujen pesut!

Laatu edellä, aina